De ce nu se duc gălăţenii la Carrefour?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Am citit că înainte de Paşti  la magazinul din Brăila a fost un concurs de desene Carrefour. De curiozitate m-am uitat şi eu pe internet şi am văzut că niciun câştigător nu era din Galaţi”.

„Anul trecut am auzit că nişte elevi din Galaţi câştigaseră chiar o excursie. Aşa de mult a scăzut puterea de cumpărare a gălăţenilor de nu mai sunt interesaţi de cumpărături nici cât vecinii din Brăila?”.

„Şi tot eu îmi zic: ce să caute gălăţenii la Carrefor dacă au Metro, Real, Selgros şi Kaufland? Ce oferă acest magazin în plus faţă de cele care se află în oraşul nostru?”.

„De ce să traversezi toată Brăila ca să te duci acolo? Nu era mai bine dacă era construit lângă cartierul Cantemir?”.

„Dar nu e. Aşa că tot ar trebui să vedem ce are în plus faţă de supermarketurile noastre. Că aşa e în economia de piaţă, compari, alegi, vezi cum merge piaţa”.

„Dar cu ce să te duci la Carrefour dacă n-ai maşină? Şi, dacă ai, de unde să afli dacă merită să consumi benzina până acolo?”.

„Nu cumva gălăţenii nu se duc la Carrefour pentru că nici Carrefour nu prea vine pe la ei? Dacă înţelegeţi ce vreau să spun”, scrie Petre A., un gălăţean pasionat de cumpărături.

Şi să mai zică cineva că bărbaţii nu sunt informaţi în domeniu.

Citit 1945 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.