Cine va depune jurământul de parlamentar pentru Galaţi?

Cine va depune jurământul de parlamentar pentru Galaţi?
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

După anunţarea rezultatelor finale ale alegerilor parlamentare de către Biroul Electoral Central, Digi24.ro a făcut publică o listă a senatorilor şi deputaţilor pentru fiecare judeţ în parte.

Conform Digi, în Senatul României ar urma să reprezinte Galaţiul: Marius Humelnicu (PSD), Laura Georgescu (PSD), George Scarlat (PNL) şi Andrei Postică (USR PLUS).

În Camera Deputaților, aleşii Galaţiului ar urma să fie: Aurel Nechita (PSD), Viorica Sandu (PSD), Mitică-Marius Mărgărit (PSD), Laurenţiu-Viorel Gîdei (PSD), Bogdan-Ionel Rodeanu (USR PLUS), George-Cătălin Stângă (PNL), Onuţ Valeriu Atanasiu (PNL), Sorin-Titus Muncaciu (AUR) şi Lilian Scripnic (AUR).

Rămâne de văzut dacă lista publicată de Digi24 va fi confirmată prin atribuirea mandatelor de către Biroul Electoral Judeţean Galaţi.

Citit 2470 ori Ultima modificare Joi, 10 Decembrie 2020 23:20

3 comentarii

 • postat de Miclăuș Silvana
  Vineri, 11 Decembrie 2020 13:44
  5.13.133.***
  Nimeni nu a făcut nimic pentru GALAȚI, aici a se construi LA GALAȚI.
  Nu tu AEROPORT LA/ÎN GALAȚI, Nu tu traversare a Dunării prin tunel pe sub Dunăre LA/ÎN GALAȚI, nu tu AUTOSTRĂZI care să conecteze GALAȚI de restul țării, de restul lumii, nu tu investiții mari, locuri de muncă atrase pentru GALAȚI, ÎN GALAȚI.

  Până acum, gălățenilor li s-au tot servit lozinci stupide cum că "lăsați bă gălățeni, cą dacă se face/construiește ceva LA BRĂILA este bun și pentru voi gălățenii, vouă gălățenilor care mereu vi s-a spus că nu meritați nimic făcut, construit mare ÎN/LA GALAȚI...iar gălățenii(nu toți) au înghițit găușca...ca proștii, fără să-și dea seama sau chiar voit, că își lasă propriul oraș GALAȚI în mizerie, în ruine, în subdezvoltare, nemodernizat prin proiecte de conexiune/conectare, de infrastructură grandioase PENTRU PROPRIUL ORAȘ GALAȚI.

  Dar de, acum nu mai e la modă vorba "așa-i românul", ci acum e la modă vorba "așa-i gălățeanul", fiindcă nu-și susține propriile proiecte de infrastructură propuse pentru deschiderea/conectarea/modernizarea propriului oraș GALAȚI.
  Dar privim cu jind și cu oftat cemodernizat și dezvoltat este vestul țării, ne minunăm de cum arată Clujul și cât de vioi sunt clujenii... Tocmai fiindcă ei nu s-au împotrivit, ei nu au strâmbat din nad la realizarea tuturor proiectelor(a oricărui proiect) propus(e) a se construi pentru modetnizarea propriului lor oraș.

  Dacă astăzi am fi avut realizat LA GALAȚI și tunel pe sub Dunăre și stadion nou, dar și aeroport LA/ÎN GALAȚI...astăzi GALAȚIUL ar fi arătat altfel, ar fi arătat cu mult mai bine... Dar când cei aleși de gălățeni(TOȚI, INDIFERENT DE CULOAREA POLITICĂ) trimiși în Parlament, dar și în funcțiile de decizie, administrative locale, cât și unii cetă[eni gălățeni fandosiți, ei nu susțin realizarea TUTUROR PROIECTELOR DE INFRASTRUCTURĂ, DE MODERNIZARE PROPUSE, A PROPRIULUI ORAȘ GALAȚI...ATUNCI, DE CE NE MAI MIRĂM OARE?

  Rezultă NIMICUL GALAȚI. GALAȚI 0(ZERO).
  0
  0
  Raportează
 • postat de Popescu
  Vineri, 11 Decembrie 2020 10:36
  5.13.220.***
  Ăștia de la AUR cine sunt? Nu ca dacă ii știu pe ceilalți au făcut ceva vreodată. Dar poate dacă ii știm pe cei doi și mai fac și treaba, poate ii înmulțim pe ei, ca de restul.. iam tot înmulțit.
  8
  2
  Raportează
 • postat de hahaha
  Vineri, 11 Decembrie 2020 09:30
  194.105.20.***
  ORICUM - Niciunul nu va actiona pentru NOI, ci NUMAI pentru ei !!!
  0
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.