Două gălăţence, în semifinala X Factor din această seară (VIDEO)

Două gălăţence, în semifinala X Factor din această seară (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Gălăţencele Alexandra Serenada Sîrghi - cea mai bună voce din echipa lui Ştefan Bănică - şi Alexandra Căpitănescu - membră a trupei „Tiny Tigers”, formată de Florin Ristei - s-au calificat cu brio în semifinala X Factor. Cele două au făcut senzaţie joi seara, ieşind învingătoare din etapa duelurilor.

Desculţă, cu sufletul apăsat de dorul de mama ei, căreia îi simte lipsa în fiecare zi, Alexandra Serenada Sîrghi a strălucit, joi seara, pe scena X Factor. A interpretat în forţă piesa „Good Woman”.

“Bombă! Deci ai fost top! Mi se pare că în momentul în care discutăm despre performanțe vocale ești cea mai bună din echipa ta!”, a exclamat Delia.

„Ai fi în finală, dacă aş fi mentorul tău!”, i-a spus direct Florin Ristei.

“Chiar dacă nu ești încă femeie, ai reușit să transmiți ceea ce doar o femei poate să îl aibă. Chiar ai demonstrat că nu ești doar o fată, ci ești o femeie. Și probabil că viața te-a pus într-o postură să te maturizezi mai repede! Eşti profesionistă!”, a spus Loredana.

„Alexandra este, de departe, cea mai puternică voce din echipa mea şi una dintre cele mai puternice voci din acest X Factor. Ai o voce cu care poţi să faci ce vrei tu. Important este ca vocea să fie duhul din lampă, nu tu!”, a declarat Ştefan Bănică, alegând-o să meargă mai departe în semifinală.

Alexandra Căpitănescu este membră a grupului „Tiny Tigers”, format de Florin Ristei, care a făcut furori pe scena X Factor cu piesa „Salute”.

„Sunteți mai mult decât Tiny Tigers, sunteți TNT. Este nevoie de voi în România și în general, în lume. Din start, voi sunteţi marile câştigătoare din acest concurs. Sunteţi pata de culoare cu energia, cu tinereţea voastră”, le-a spus Loredana.

„Faptul că aţi devenit un grup într-un timp atât de scurt este o performanţă care ridică nivelul concursului. Au făcut o treabă excelentă indiferent dacă rămân în formula asta sau nu!”, a fost părerea lui Ştefan Bănică.

„Felicitări, a fost un moment foarte-foarte frumos şi colorat!”, a fost aprecierea Deliei.

„Cred că am avut un pic de fler când le-am ales. A ieşit proiectul de care sunt mândru şi care ar funcţiona şi în afara X Factor. Pentru că de la ASIA nu cred că am mai avut în ţară vreun proiect de acest gen”, a declarat Florin Ristei.

Trupa „Tiny Tigers” a fost aleasă pentru a merge mai departe în semifinala X Factor, difuzată vineri seara la Antena 1.

Citit 1702 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 11:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.