PANDEMIE COVID-19 | Galațiul a depășit pragul de 95.000 de testări

PANDEMIE COVID-19 | Galațiul a depășit pragul de 95.000 de testări

Marian Calestru
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galaţi privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19, dintre cei 174 de pacienţi testaţi într-un interval de 24 de ore, 27 au fost declaraţi purtători ai virusului, numărul total al celor infectaţi ajungând astfel la 19.965. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, opt persoane din judeţul Galaţi au fost reconfirmate.

Din fericire, niciun bolnav nu a mai pierdut lupta cu boala până luni la prânz, ceea ce face ca numărul total al victimelor COVID-19 din Galați să rămână la 559.

Tot luni, 67 de pacienţi au primit vestea bună a unor teste negative, care i-au făcut automat vindecaţi şi le-au permis externarea din spitale. În total, 18.865 dintre persoanele depistate pozitiv şi internate în unităţile spitaliceşti din judeţ au fost declarate vindecate.

Luni, 22 februarie, conform datelor furnizate de Prefectura Galaţi, se aflau în carantină la domiciliu 1.124 de persoane, în timp ce 333 erau în izolare la domiciliu, iar alte 204, în izolare instituţionalizată.

De la începutul pandemiei, în Galaţi au fost efectuate 95.062 teste.

Citit 1080 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Martie 2021 02:08

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro