Înghiţiţi de pământ

Înghiţiţi de pământ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei persoane care săpau un beci în gospodăria unui cetăţean din în localitatea gălăţeană Fântâni (Nicoreşti) au fost acoperite de un mal de pământ. Incidentul s-a produs ieri dimineaţă, în urma acestuia unul dintre muncitori  intrând în comă, iar ceilalţi doi alegându-se cu fracturi.

„La ora 9:55 am fost sesizaţi prin intermediul numărului de urgenţă 112 că trei bărbaţi care săpau un beci au fost surprinşi de un mal de pământ”.

„La acest caz au intervenit pompieri de la unitatea din Tecuci şi un echipaj al SMURD”.

„În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului, doi dintre lucrători fuseseră deja scoşi de sub malul de pământ”.

„S-a intervenit imediat pentru scoaterea celui de-al treilea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, Eugen Chiriţă.

Acesta a continuat spunând că a treia persoană, un bărbat de 34 de ani, a fost scoasă de sub pământ de către pompieri, iar cei de la SMURD au încercat minute în şir resuscitarea sa.

În cele din urmă, victima a avut puls şi a fost transportată la spitalul din Tecuci.

Ceilalţi doi, un bărbat de 33 de ani şi un tânăr de 19 ani, au fost diagnosticaţi cu fracturi ale coastelor şi membrelor, însă sunt în afara oricărui pericol.

Un incident neanchetat

Pentru că era vorba despre o lucrare în gospodăria unui locuitor al comunei, iar cei trei nu erau angajaţi, ci ajutau la săparea acelui beci, incidentul nu va fi analizat de către inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Galaţi, după cum a susţinut Ionel Petrea, coordonatorul acestei instituţii.

Citit 961 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.