Sancţiuni pentru nerespectarea normelor Covid-19

Sancţiuni pentru nerespectarea normelor Covid-19
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În ultima săptămână au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale, în cadrul acțiunilor pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu Sars-Cov-2.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, de pe raza județului Galați, dar și în mijloacele de transport în comun.

În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, peste 1.140 de persoane, 105 societăți comerciale, 751 de locații (restaurante/terase, parcuri/locuri de joacă etc), precum și 102 mijloace de transport persoane.

La finalul acţiunii, au fost aplicate în total 61 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.500 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citit 626 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Aprilie 2021 21:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.