Peste 25.000 de gălățeni, declarați infectați cu COVID-19

Peste 25.000 de gălățeni, declarați infectați cu COVID-19

Marian Calestru
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Aproape 200 de gălățeni au fost declarați purtători ai virusului, în timp ce peste 40 de pacienţi aflaţi sub tratament în unităţile medicale de profil au fost declaraţi nevindecaţi după două săptămâni de tratament, în ultimele 24 de ore.
Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galaţi privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19, dintre cei 852 de pacienţi testaţi într-un interval de 24 de ore, 191 au fost declaraţi purtători ai virusului. Numărul total al celor infectaţi ajunge astfel la 25.028. Distinct de cazurile nou-confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 45 de persoane au fost reconfirmate.
Din nefericire, și ziua de miercuri a adus un nou val de decese în rândul pacienţilor aflaţi în stare gravă, opt bolnavi pierzând lupta cu virusul, ceea ce face ca numărul total al victimelor COVID-19 din Galați să ajungă la 713.
Tot miercuri, 7 aprilie, 150 de pacienţi au primit vestea bună a unor teste negative, care i-au făcut automat vindecaţi şi le-au permis externarea din spitale. În total, 22.571 dintre persoanele depistate pozitiv şi internate în unităţile spitaliceşti din judeţ au fost declarate vindecate.
Conform datelor furnizate de Prefectura Galaţi, miercuri, 7 aprilie, se aflau în carantină la domiciliu 180 de persoane, 1.348 erau în izolare la domiciliu, iar alte 382, în izolare instituţionalizată.
De la începutul pandemiei, în Galaţi au fost efectuate 115.902 teste.

Citit 703 ori Ultima modificare Vineri, 09 Aprilie 2021 00:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro