Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Peste 50 de gălățeni au fost declarați purtători ai virusului, în timp ce aproape 190 pacienţi aflaţi sub tratament în unităţile medicale de profil au fost declarați vindecați, în ultimele 24 de ore de la ultima raportare. Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galaţi privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19, dintre cei 315 de pacienţi testaţi într-un interval de 24 de ore, 52 au fost declaraţi purtători ai virusului.
Numărul total al celor infectaţi ajunge astfel la 25.576. Distinct de cazurile nou-confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 12 persoane au fost reconfirmate. Din fericire, ziua de luni nu a mai adus niciun deces în rândul pacienţilor aflaţi în stare gravă, ceea ce face ca numărul total al victimelor COVID-19 din Galați să rămână la 734. Tot luni, 12 aprilie, 187 de pacienţi au primit vestea bună a unor teste negative, care i-au făcut automat vindecaţi şi le-au permis externarea din spitale. În total, 23.261 dintre persoanele depistate pozitiv şi internate în unităţile spitaliceşti din judeţ au fost declarate vindecate. Conform datelor furnizate de Prefectura Galaţi, luni, 12 aprilie, se aflau în carantină la domiciliu 302 persoane, 1.190 erau în izolare la domiciliu, iar alte 391, în izolare instituţionalizată. De la începutul pandemiei, în Galaţi au fost efectuate 118.643 de teste.

Citit 1248 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Aprilie 2021 00:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro