Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Potrivit Prefecturii Galaţi, dintre cei 873 de pacienţi testaţi în 24 de ore, 97 au fost declaraţi purtători ai noului coronavirus. Numărul total al celor infectaţi ajunge astfel la 25.673. În urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 38 de persoane au fost reconfirmate. Din nefericire, ziua de marți a mai adus un nou val de decese, 11, în rândul pacienţilor aflaţi în stare gravă, ceea ce face ca numărul total al victimelor COVID-19 din Galați să ajungă, în doar 24 de ore, la 745. Tot marți, 13 aprilie, 166 de pacienţi au primit vestea bună a unor teste negative, care i-au făcut automat vindecaţi şi le-au permis externarea din spitale.
În total, 23.427 dintre persoanele depistate pozitiv şi internate în unităţile spitaliceşti din judeţ au fost declarate vindecate. Conform datelor furnizate de Prefectura Galaţi, marți, 13 aprilie, se aflau în carantină la domiciliu 363 de persoane, 1.112 erau în izolare la domiciliu, iar alte 389, în izolare instituţionalizată. De la începutul pandemiei, în Galaţi au fost efectuate 119.516 teste.

Citit 1174 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Aprilie 2021 22:28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro