Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Inspectoratul Teritorial de Muncă a decis, joi, 15 aprilie 2021, să aplice două amenzi a câte 20.000 de lei firmei din Constanța care lucra la construcția unui bloc din municipiul Galați și al cărei angajat a căzut în gol de la etajul cinci, marți dimineață.

Tânărul, în vârstă de 20 de ani, era angajat ca fierar betonist și se afla la lucru deși avea contractul de muncă suspendat.

În urma verificărilor, inspectorii de muncă gălățeni au descoperit încă un angajat care lucra fără forme legale pe șantier.

Pentru fiecare din cele două cazuri de muncă nedeclarată depistate, a fost dată câte o amendă de 20.000 de lei. Conform reprezentanților ITM Galați, firma constănțeană poate plăti doar jumătate din aceste amenzi, în termen de maximum 15 zile.

Citit 648 ori Ultima modificare Joi, 15 Aprilie 2021 20:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro