Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
1 comentariu

Mai puţin de 20 de gălățeni au fost declarați purtători ai virusului, peste 60 de pacienţi aflaţi sub tratament în unităţile medicale de profil au fost declarați vindecați și cinci bolnavi au aflat că nu s-au vindecat, în ultimele 24 de ore.
Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galaţi privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19, dintre cei 251 de pacienţi testaţi într-un interval de 24 de ore, 19 au fost declaraţi purtători ai virusului. Numărul total al celor infectaţi ajunge astfel la 27.271. Distinct de cazurile nou-confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, cinci persoane au fost reconfirmate.
Din fericire, ziua de luni nu a mai adus niciun deces în rândul pacienţilor aflaţi în stare gravă, ceea ce face ca numărul total al victimelor COVID-19 din Galați să stagneze la 820.
Tot luni, 10 mai, 62 de pacienţi au primit vestea bună a unor teste negative, care i-au făcut automat vindecaţi şi le-au permis externarea din spitale. În total, 26.033 dintre persoanele depistate pozitiv şi internate în unităţile spitaliceşti din judeţ au fost declarate vindecate.
Conform datelor furnizate de Prefectura Galaţi, luni, 10 mai, se aflau în carantină la domiciliu 970 de persoane, 234 erau în izolare la domiciliu, iar alte 184, în izolare instituţionalizată.
De la începutul pandemiei, în Galaţi au fost efectuate 134.659 de teste.

Citit 2517 ori Ultima modificare Luni, 10 Mai 2021 21:23

1 comentariu

 • postat de Parerea mea Marți, 11 Mai 2021 11:12 77.111.247.*** Link la comentariu
  3
  7

  Nu va mai fortati. Deja stie toata lumea ce valoare au toate cifrele astea cu "infectarea cu covid" cu "bolnavii de covid" cu "decesele cu covid" si care este increderea pe care o are oricine in aceste asa-zis teste. Deci...nu va mai fortati !
  Daca totusi aveti dorinta de a informa populatia, atunci informati-ne care sunt "specialistii si expertii" care arunca in bataie de joc toate aceste fumigene cu "rata de infectare", cu "distantarea sociala (!!!)", cu luarea temperaturii la intrare in magazin, cu "carantina" intre orele 22-05, cu portul obligatoriu al botnitei pe camp, in padure, pe varful muntelui, in apa marii sau...pe strada sau in parc atunci cand esti singur sau impreuna cu familia si nu mai este absolut nimeni in jurul tau pe o raza de cativa metri...
  Cam asta ar fi o sugestie in legatura cu subiectele care intereseaza populatia si nu cifrele astea fara valoare si fara nicio baza stiintifica, cifre venite de nicaieri, de la nimeni anume...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.