Un gălățean dintr-o sută de testați este pozitiv

Un gălățean dintr-o sută de testați este pozitiv

Marian Calestru
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Șase gălățeni din cei peste 600 testați pentru COVID-19 au ieșit pozitivi în ultimele 24 de ore, în timp ce patru pacienți au rămas infectaţi, după două săptămâni de tratament.

Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galaţi privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19, dintre cei 602 pacienţi testaţi într-un interval de 24 de ore, șase au fost declarați purtători ai virusului. Numărul total al celor infectaţi ajunge astfel la 27.619. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, patru persoane au fost reconfirmate.

Din fericire, ziua de joi nu a mai adus niciun deces în rândul pacienţilor aflaţi în stare gravă, ceea ce face ca numărul total al victimelor COVID-19 din Galați să rămână la 862.

Tot joi, 10 iunie, opt pacienţi au primit vestea bună a unor teste negative, care i-au făcut automat vindecaţi şi le-au permis externarea din spitale. În total, 26.684 dintre persoanele depistate pozitiv şi internate în unităţile spitaliceşti din judeţ au fost declarate vindecate.

Conform datelor furnizate de Prefectura Galaţi, joi, 10 iunie, se aflau în carantină la domiciliu 494 de persoane, în carantină institituționalizată, o persoană, 34 erau în izolare la domiciliu, iar alte 38, în izolare instituţionalizată.

De la începutul pandemiei, în Galaţi au fost efectuate 151.707 teste.

Citit 334 ori Ultima modificare Vineri, 11 Iunie 2021 00:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro