UPDATE Grav accident la ieșirea din Șendreni: O persoană dintre cele rănite și-a pierdut viața
Foto: GSDG

UPDATE Grav accident la ieșirea din Șendreni: O persoană dintre cele rănite și-a pierdut viața
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

UPDATE. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, una fiind rănită grav și pierzându-și ulterior viața, în urma unei coliziuni frontale, produsă între un autoturism și un microbuz, la ieșirea din Șendreni spre Tecuci, luni după-amiază. Impactul s-a produs, cel mai probabil, pe fondul unei depășiri neregulamentare efectuate de unul dintre șoferi, ambele vehicule ieșind în decor imediat după ciocnire. Autoturismul a suferit avarii mari în urma ciocnirii violente cu microbuzul de transport persoane, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta rămânând încarcerat. La rândul lor, pasagerii din microbuz au tras o sperietură groaznică, după ce vehiculul a ieșit de pe șosea și a căzut pe terenul de lângă drum. "Au fost implicate un autoturism, în care se aflau două persoane, și un microbuz în care se aflau șase persoane. Cele două vehicule ar fi întrat în coliziune frontală. A rezultat rănirea unui bărbat, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital. Din microbuz, două femei și doi bărbați au suferit atacuri de panică, dar nu au necesitat internarea în spital", au precizat reprezentanții IPJ Galați. Din păcate, pasagerul din autoturism, un bărbat în vârstă de 60 de ani, a murit la spital, leziunile suferite în urma impactului fiind incompatibile cu viața. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, polițiștii efectuând cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.


Grav accident la ieșirea din Șendreni. O mașină s-a ciocnit violent cu un microbuz * Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, una fiind rănită grav, în urma unei coliziuni frontale, produsă între un autoturism și un microbuz, la ieșirea din Șendreni spre Tecuci. Impactul s-a produs, cel mai probabil, pe fondul unei depășiri neregulamentare, ambele vehicule ieșind în decor.

"Au fost implicate un autoturism, în care se aflau două persoane, și un microbuz în care se aflau șase persoane. Cele două vehicule ar fi întrat în coliziune frontală. A rezultat rănirea unui bărbat, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital. Din microbuz, două femei și doi bărbați au suferit atacuri de panică, dar nu au necesitat internarea în spital", au precizat reprezentanții IPJ Galați.

În cauză a fost întocmit dosar penal și polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.

Citit 10241 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iulie 2021 01:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.