Scandal la o terasă din centrul orașului. Un client a sărit cu cuțitul

Scandal la o terasă din centrul orașului. Un client a sărit cu cuțitul
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
O altercatie izbucnita între mai mulți clienți ai unui bar cu terasă de pe strada Brăilei s-a soldat cu intervenția poliției și reținerea unuia dintre clienții implicați. Inițial, cei patru tineri care s-au luat la ceartă au fost despărțiți de agenții de pază, dar pentru că unul scosese un cuțit, iar conflictul amenința să degenereze, a fost cerut sprijinul polițiștilor de la Secția 1.
"Polițiștii au mers imediat la fața locului, constatând că,  în urma intervenției firmei de pază,  conflictul fusese aplanat și identificând, totodată,  doi bărbați, de 21 și 23 de ani, care ar fi participat la încăierare. 
Din verificări, a rezultat că încăierarea ar fi fost cauzată de o discuție în contradictoriu, purtată cu alți doi bărbați, pe terasa barului și, în timpul incidentului, unul dintre aceștia ar fi scos un cuțit pe care îl avea asupra sa, dar nu l-ar fi folosit.
În urma activităților investigative, bărbatul în cauză a fost identificat, pe numele lui fiind emisă ordonanță de reținere, pentru 24 de ore. În același timp, polițiștii au identificat și un adolescent, de 17 ani,  care ar fi participat la încăierare", a precizat cms șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. 
În cauză a fost întocmit dosar penal și polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice,  încăierare, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și distrugere.
Citit 2716 ori Ultima modificare Vineri, 16 Iulie 2021 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.