Andra Costache s-a întors în funcția de subprefect

Andra Costache s-a întors în funcția de subprefect
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

În ultima şedinţă de Guvern, desfășurată în această săptămână, a fost adoptată hotărârea privind (re)numirea Andrei-Mihaela Costache în funcţia de subprefect al judeţului Galaţi.

Reîntregirea echipei complete de conducere a Prefecturii are loc după ce, în luna mai, a acestui an, Andra Costache şi-a dat demisia din această funcţie pentru a candida, din partea PNL, la funcţia de primar la Târgu Bujor.

Reamintim că aceste alegeri au fost câştigate de social-democratul Ion Andone. Candidatul PSD a obținut, pe 27 iunie, peste 64 la sută din voturile valabil exprimate, iar Andra Costache un scor de 34,2 la sută.

Citit 1895 ori Ultima modificare Vineri, 16 Iulie 2021 15:49

2 comentarii

 • postat de partid=mafie
  Vineri, 16 Iulie 2021 17:50
  89.39.81.***
  doamna sau domnisoara subprefect a ajuns atit de bine in pnl galati. ea centreaza, ea paseaza, ea rateaza dar tot e virf de lance. sa va fie rusine, va bateti joc de oamenii care platesc taxe si impozite.
  cind o sa scape oamenii de sistemul asta de a se conduce lumea prin partide, adica mafii, o sa se faca un mare pas in dezvoltarea omenirii.
  0
  8
  Raportează
 • postat de Tizul Lancea
  Vineri, 16 Iulie 2021 16:35
  213.233.88.***
  Tipic și triptic gălbejit. A luat o vacanță pe motive electorale și s-a întors la vechiul loc de muncă pentru a continua vacanța. Eu nuam votat așa ceva, sunt dezamăgit de ei, de userei, de popcornul auriu. JALE!
  1
  21
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.