Un șofer incredibil de beat a fost oprit de poliție în Galați

Un șofer incredibil de beat a fost oprit de poliție în Galați
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, riscă închisoarea după ce a fost depistat cu o alcoolemie uluitoare, la volan. Şoferul a fost oprit sâmbătă, 31 iulie 2021, în timp ce conducea un autoturism pe strada Uzina de Apă, având direcția de mers dinspre strada Stadionului către strada Cloșca, din municipiul Galați.

La testarea alcoolscopică, acesta a reuşit să şocheze cu o valoare surprinzătoare, de 3,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. După efectuarea probelor biologice, au rezultat 2,44 g/l la prima probă şi 2,28 g/l la a doua probă.

În consecinţă, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pe bază de ordonanță și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galați, urmând să fie prezentat procurorului care va decide dacă solicită arestarea preventiva pentru 30 de zile ori va dispune o altă măsură. Acesta riscă pedeapsa cu închisoarea între 1 şi 5 ani, dar şi anularea permisului de conducere.

Citit 2581 ori Ultima modificare Duminică, 05 Septembrie 2021 20:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.