UPDATE: Accident grav la Tecuci. Un muncitor de la Canalizare a murit și un altul este grav rănit VIDEO

UPDATE: Accident grav la Tecuci. Un muncitor de la Canalizare a murit și un altul este grav rănit VIDEO
Sursa foto, ISU Galați
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

UPDATE ora 13,20: 

Echipajele de intervenție au reușit să extragă din canalul tehnic și cea de-a doua victimă. Din nefericire, aceasta, un bărbat de circa 43 de ani, nu a mai putut fi salvată. Primul bărbat extras din canal, în vârstă de 51 de ani, din Bacău, a fost stabilizat și transportat cu elicopterul la Spitalul de Urgență din Galați. Conform primelor estimări, rezultă că cei doi nu ar fi fost electrocutați, cum s-a crezut inițial, ci ar fi fost intoxicați. Bărbații erau lucrători ai societății de canalizare și s-au accidentat în timp ce făceau o serie de lucrări de mentenanță. În cauză a fost deschisă o anchetă în care reprezentanții companiei, inspectorii ITM și Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci vor stabili circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Intervenție contracronometru la Tecuci, luni dimineață, 2 august 2021, după ce două persoane s-au electrocutat și au căzut, inconștiente, într-un canal tehnic.

Mai multe echipaje de pompieri, paramedici SMURD, de la Ambulanță și Electrica au ajuns la fața locului pentru a extrage răniții și a le acorda primul ajutor. Una dintre victime, în stare foarte gravă, a fost deja recuperată.

”S-au deplasat o autospecială, echipajul SMURD tip B de la Secția de Pompieri Tecuci, elicopterul SMURD și un echipaj SAJ. Intervine și un echipaj Electrica pentru înlăturarea oricărui pericol. Prima victimă a fost extrasă și resuscitată din stop cardio-respirator. Se procedează la extragerea celeilalte. Elicopterul este la fața locului și, după extragerea celei de-a doua victime, se va decide evacuarea către unități spitalicești, în funcție de decizia medicului de la fața locului”, au precizat reprezentanții ISU Galați.

Vom reveni.

Media

Citit 6929 ori Ultima modificare Marți, 03 August 2021 00:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.