Depășire periculoasă pe linia continuă. Ce a pățit un șofer filmat și pus pe Facebook (VIDEO)

Depășire periculoasă pe linia continuă. Ce a pățit un șofer filmat și pus pe Facebook (VIDEO)
Captură-video
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un șofer în vârstă de 48 de ani, din județul Galați, a rămas pieton pentru următoarele 30 de zile și a primit o amendă usturătoare după ce a încălat una dintre regulile de aur pentru siguranța în trafic.

Bărbatul, aflat la volanul mașinii personale, a călcat la refuz pedala de accelerație în timp ce se deplasa pe DE 581, dinspre Cosmești către Tecuci.

Pentru că drumul era relativ aglomerat, nu a avut răbdare să poată face depășirile în condiții legale și a trecut pe contrasens peste linia continuă.

Isprava conducătorului auto nu a rămas în anonimat, el fiind filmat în timpul manevrelor periculoase de camera montată pe bordul unui alt autoturism din trafic. Imaginile au ajuns pe Facebook și de acolo, la cunoștința Poliției Rutiere. Agenții l-au identificat și l-au pedepsit.

”Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea regulilor privind depășirea, cu amendă în valoare de 580 de lei, fiindu-i reținut, totodată, permisul de conducere, pe o perioadă de 30 de zile”, a precizat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Media

Sursa video, Pro Lider FM
Citit 2465 ori Ultima modificare Luni, 02 August 2021 15:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.