Motocicletă spulberată la Şendreni

Motocicletă spulberată la Şendreni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Motociclistul nu putea scăpa cu viaţă” – asta şi-au spus ieri gălăţenii care au văzut ieri, la ora 17,00 urmele teribilului accident produs lângă spălătoria ˝La Costel˝, vizavi de Pietricica, în drumul dinspre Galaţi spre Şendreni”.

Cu toate acestea, deşi motocicleta sa era făcută praf, Alexandru Marian Pompiliu a avut noroc şi zile.

Comisarul Viorel Cojocaru (FOTO), purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi:

„Volkswagen-ul Passat GL 26 FAN, condus de Ştefan Dulan, în vârstă de 52 de ani, se îndrepta dinspre Galaţi către Şendreni, când a virat la stânga fără să acorde prioritate motocicletei GL 07 UKF, corect pilotată de Alexandru Marian Pompiliu, de 46 de ani”.

Motociclistul a fost rănit în impact, el fiind transportat de urgenţă cu o ambulanţă SMURD la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tot la spital a ajuns şi şoferul Volkswagen-ului, pentru recoltarea de sânge.

„În cauză a fost făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale pe care le va primi victima urmând să fie dată şi soluţia finală”, încheie comisarul Cojocaru.

La locul accidentului mai rămăseseră, după plecarea Salvării, urmele a ceea ce fusese cândva o motocicletă - vehiculul devenind între timp doar un morman de fiare gata să bage în răcori orice participant la trafic nepregătit sufleteşte.

Citit 2622 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.