Cine modernizează Școala Gimnazială Nr. 18

Cine modernizează Școala Gimnazială Nr. 18
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Asocierea Alitec Solution SRL - SC Genymar 2008 SRL a fost desemnată câștigătoare a contractului de proiectare și execuție a lucrărilor de "Reabilitare și modernizare Școala Gimnazială Nr. 18", anunță Primăria Galați. Valoarea contractului semnat este de 1.887.487 de lei fără TVA, iar termenul de execuție este de 12 luni.

Pentru această investiție, municipalitatea a obținut fonduri europene, contractul de finanțare fiind semnat în luna aprilie a acestui an, prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Proiectul european are o valoare totală de 2.617.656 de lei, din care municipalitatea asigură 33.939 de lei valoarea cheltuielilor neeligibile și 920.691 de lei valoarea cofinanțării eligibile. Data finalizării este 28 februarie 2023.

În cadrul proiectului se vor realiza: reabilitarea și modernizarea corpurilor A și B, reabilitarea terenurilor de sport, a împrejmuirii, a aleilor și terenului din incintă.

"Principalele categorii de lucrări de intervenție ce se vor realiza în cadrul proiectului sunt: reparații la fațade; izolarea termică a pereților exteriori; înlocuirea tâmplăriei interioare și exterioare; înlocuirea acoperișului tip terasă cu acoperiș tip șarpantă la corpul B și revizuire acoperiș la corpul A; izolarea termică a planșeului/ pardoselii peste sol/ subsol neîncălzit; reparații capitale instalație electrică; reabilitarea instalațiilor interioare (apă-canalizare); sistematizarea pe verticală (alei, trotuare, teren din incintă); refacerea finisajelor interioare (zugrăveli, gresie, faianță, parchet); reabilitarea terenurilor de sport și a împrejmuirii; amenajarea unui grup sanitar și a unei rampe pentru persoane cu dizabilități”, precizează Primăria.

Școala Gimnazială Nr. 18 este situată în cartierul Micro 40, are 573 de elevi și 36 de cadre didactice.

Citit 1646 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.