Street FOOD Festival, a patra oară la Galați

Street FOOD Festival, a patra oară la Galați
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Cofinanțat de la bugetul local cu 160.000 de lei, Street FOOD Festival - un proiect Why Not & Flavours - se va desfășura în perioada 2-5 septembrie, în Grădina Publică. Intrarea va fi liberă, iar programul va fi 12,00 - 23.00 în zilele de joi și vineri, respectiv, 10,00 - 23,00, în weekend, după cum anunță Primăria.

Este pentru a patra oară consecutiv când Galațiul are parte de acest eveniment. "Conceptul festivalului din acest an e Yummy & Yay, ceea ce promite o colecție mare de experiențe, atât pentru pofticioși, cât și pentru cei ce vor să petreacă o seară alături de cei dragi, în aer liber", transmite Primăria.

Organizatorii promit preparate internaționale pe toate gusturile, băuturi reci, decoruri frumoase, muzică bună și atmosferă relaxantă: "Contextul de anul trecut ne-a limitat să le oferim gălățenilor experiența completă cu care i-am obișnuit și pe care o merită. Anul acesta ne revanșăm și promitem că fiecare vizitator va găsi o ofertă culinară bogată și o atmosferă foarte frumoasă, de care să se bucure".

Citit 2985 ori Ultima modificare Duminică, 29 August 2021 23:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.