Festival rock la Plaja „Dunărea”

Festival rock la Plaja „Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Cargo, Alternosfera, Subcarpați, byron, Coma, Lupii lui Calancea, Robin and the Backstabbers vor concerta la Galaţi, pe Plaja „Dunărea” la Danube Rock Sounds, anunţă Primăria municipiului Galaţi

Potrivit unui comunicat de presă, în perioada 17-19 septembrie 2021, la Plaja „Dunărea”, va avea loc Festivalul Danube Rock Sounds, organizat de Primăria municipiului Galați și Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”.

Programul integral al concertelor este următorul:

Vineri - 17 septembrie

Jurjak

Via Dacă

TMM

Robin and the Backstabbers

Cargo

Sâmbătă - 18 septembrie

Over

E.M.I.L.

Cuibul

Lupii lui Calancea

Alternosfera

Duminică - 19 septembrie

Florin Chiriac and the Hippie Band

Toulouse Lautrec

byron

Coma

Subcarpați

Concertele vor începe zilnic de la ora 18,30, iar accesul publicului se va face începând cu ora 17,30.

Biletele la festival au prețul de 108 lei (abonament), 54 lei (bilet pe zi - preț întreg) și 32,40 lei (bilet pe zi - preț redus) și se pot achiziționa de la Casa de bilete a Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” (telefoane 0236465599, 0753312308), precum și online din rețelele BLT.RO și IABILET.RO.

"Conform normelor în vigoare, accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze, care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti-COVID-19, sau persoanelor care prezintă dovada unui test RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau test ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Aceste documente vor fi verificate obligatoriu la intrare. Copiii sub 18 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale", transmite administraţia locală.

Primăria municipiului Galați precizează că a alocat 500.000 de lei pentru organizarea acestui eveniment.

Mai multe detalii pe pagina oficială: https://www.facebook.com/RocklaDunare.

Citit 3583 ori Ultima modificare Joi, 02 Septembrie 2021 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.