Un șofer din Galați a murit pe o șosea din Bistrița

Un șofer din Galați a murit pe o șosea din Bistrița
Sursa foto: IPJ Bistrița Năsăud
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din județul Galați și-a pierdut viața într-un tragic accident produs în noaptea de duminică spre luni, pe DN 17, în județul Bistrița-Năsăud.

Impactul dintre autoturismul condus de gălățean și un autotren a avut loc pe raza localității Susenii Bârgăului, cele două vehicule deplasându-se din sensuri opuse.

Ciocnirea violentă dintre mașină și vehiculul de mare tonaj, condus de un sucevean de 35 de ani, s-a soldat cu distrugerea totală a autoturismului condus de gălățean și la decesul acestuia, echipajele medicale nemaiputând face nimic pentru a-l salva.

Traficul rutier a fost întrerupt în zonă mai bine de o oră, polițiștii făcând măsurătorile necesare pentru a stabili cauzele care au dus la producerea impactului.

"În urma primelor cercetări efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier la faţa locului, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din judeţul Galaţi, a intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus şi care era condus de un bărbat de 35 de ani, din Fălticeni, judeţul Suceava. Din nefericire, tânărul din Galaţi a decedat. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a transmis IPJ Bistrița-Năsăud la scurt timp de la producerea accidentului. 

Citit 6456 ori Ultima modificare Luni, 06 Septembrie 2021 21:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.