Portarul de la Sporting Liești, desfigurat la o fază de joc

Portarul de la Sporting Liești, desfigurat la o fază de joc
Sursa foto: C.S. Sporting Liești
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un incident grav, soldat cu întreruperea partidei și scoaterea din joc a portarului echipei Sporting Liești a avut loc sâmbătă, la meciul pe care echipa gălățeană l-a susținut, pe teren propriu, în compania formației Metalul Buzău, în Liga a III-a.

În minutul 76 al meciului, portarul grupării din Liești, Cosmin Vădeanu, a căzut secerat pe teren, după ce un jucător de la echipa adversă l-a lovit în plină figură, la o fază de joc. Goalkeeperul a suferit o comoție puternică, rămânând inconștient pe gazon, cât timp a primit îngrijiri medicale. După ce a fost stabilizat, a fost preluat de elicopterul SMURD, care a aterizat chiar pe teren, și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Galați, pentru investigații.

Medicii au stabilit că multiplele traumatisme de la nivelul feței reprezentau nu mai puțin de cinci fracturi. Conform celor precizate de reprezentanții clubului din Liești, Vădeanu a suferit fracturi ale piramidei nazale, mandibulei și maxilarului, fiind mutat la un spital din București, după ce a fost stabilizat, iar starea sa a permis transportarea.

Potrivit celor de la Sporting, portarul echipei, care în cursul zilei de duminică era conștient și în stare stabilă, va fi supus unor intervenții chirurgicale.

Partida cu Metalul Buzău, întreruptă pe timpul intervenției medicale, a fost reluată, încheindu-se cu scorul de 1-0 pentru formația din Liești.

Citit 6274 ori Ultima modificare Duminică, 12 Septembrie 2021 20:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.