Ameninţări cu un cuţit în autobuz

Ameninţări cu un cuţit în autobuz
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 33 de ani, au fost implicaţi într-un conflict într-un autobuz. Echipajul de jandarmerie aflat în misiune de asigurare a ordinii publice la Stadionul ”Oțelul”, unde avea loc un meci de fotbal din Liga a III-a, a fost solicitat să intervină, sâmbătă, 18 septembrie, la un conflict ce se desfășura într-un mijloc de transport în comun. Șoferul autobuzului a văzut jandarmii la stadion și a oprit mijlocul de transport în comun în dreptul acestora, spunându-le că trei bărbați sunt agresivi, iar unul dintre ei a scos un cuțit și îi amenință pe ceilalți doi. Jandarmii i-au văzut pe călători panicați și au urcat în autobuz să îi extragă pe cei trei scandalagii. În momentul în care a observat jandarmii, una dintre persoane, un bărbat în vârstă de 23 ani, a aruncat un cuțit printre băncile din spate ale autobuzului și a încercat să le distragă atenția. Cei trei bărbați au fost coborâți din autobuz, iar cu privire la scandalul provocat aceștia au declarat că între ei s-a iscat un conflict spontan pe fondul unor neînțelegeri și reproșuri mai vechi, iar unul dintre ei a încercat să își impună punctul de vedere față de ceilalți doi, amenințându-i cu un cuțit de 21 cm lungime, pe care îl purta pe sub tricou. Jandarmii i-au condus pe cei trei la sediul poliției unde doi dintre ei au fost sancționați contravențional cu amendă în cuantum total de 2.000 de lei pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare și amenințări cu acte de violență, iar celui de-al treilea i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de port fără drept a cuţitului în mijloace de transport în comun. Cercetările sunt continuate de către poliție.

Citit 2454 ori Ultima modificare Luni, 20 Septembrie 2021 01:24

3 comentarii

 • postat de ADYtza74
  Luni, 20 Septembrie 2021 06:15
  109.166.132.***
  Nu s-au cheltuit bani cu dotarea autobuzelor cu camere de supraveghere? Un dispecer nu le urmărește ,cum ar fi corect și să anunțe organele în timp real?
  2
  3
  Raportează
 • postat de Anti-Lăbărar
  Duminică, 19 Septembrie 2021 19:06
  5.13.133.***
  Urmeaza ca procurorii si judecatorii sa-i lase in libertate... nu prezinta pericol public.
  Asa a ajuns justitia romana in statul paralel si mafiot !
  2
  16
  Raportează
 • postat de maurice
  Duminică, 19 Septembrie 2021 15:44
  86.125.62.***
  Asta e unul din motivele pentru car nu folosesc mijloacele de transport in comun in orasul asta. E plin de boschetari violenti si nespalati. Desi as ramane cu multi bani folosind autobuzul, voi merge cu masina personala indiferent de cat de mult ar costa.
  0
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.