Municipiul Tecuci intră în scenariul roșu

Municipiul Tecuci intră în scenariul roșu
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Începând de luni, 27 septembrie, în municipiul Tecuci, unde incidența de infectare cu noul coronavirus, cumulată la 14 zile,  este mai mare de 3/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori, se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în HG 932 din 9 septembrie 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 septembrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, modificată și completată cu HG 990 din 17 septembrie și cu HG 1.015 din 23 septembrie.
Depășirea acestui prag de incidență face ca certificatul digital verde să devină obligatoriu pentru mai multe activități considerate neesențiale, cum ar fi accesul în restaurant, la cinema, săli de spectacole, nunți, botezuri, alte mese festive, rezervate persoanelor vaccinate, trecute prin boală sau care prezintă un test negativ COVID. De asemenea, se înăspresc restricțiile sanitare, iar purtarea măștii de protecție devine obligatorie și în toate spațiile deschise aglomerate.

Citit 1608 ori Ultima modificare Joi, 30 Septembrie 2021 02:07

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro