Criminal cu întârziere

Criminal cu întârziere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După ce fratele lui fusese condamnat pentru omor cu un an în urmă, Tănase a fost considerat şi el vinovat, pentru aceeaşi faptă *

Bizar, dar complet adevărat. După o încăierare petrecută pe 28 octombrie anul trecut, şi în urma căreia un om şi-a pierdut viaţa, unul dintre ucigaşi (Tănase Pisău) – considerat neimplicat în 2009 - a fost găsit vinovat abia anul acesta, când a şi fost condamnat la închisoare pentru omor.

Cercetările procurorilor şi ale Poliţiei nu s-au oprit în 2009. Şi iată că deznodământul s-a decis abia marţi, când poliţiştii gălăţeni şi cei din Valea Mărului l-au prins la o stână din localitate pe Tănase Pisău, de 31 ani, din Smulţi, fratele criminalului.

„Tribunalul Galaţi emisese pe numele individului, pe 15 aprilie 2010, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 17 ani, pentru omor”, a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi.

Să ne reamintim că în octombrie anul trecut, Tănase şi Ionel (în prezent arestat în Penitenciarul Galaţi) l-au strivit în bătaie, cu bâtele, pe Iancu Copăcianu.

Şi dacă atunci a fost considerat vinovat de omor doar Ionel, iată că legea nu l-a iertat pe complicele lui. Începând de marţi, cei doi fraţi s-au regăsit în închisoare.

Citit 2124 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.