A bătut angajatul care monta "caracatiţe" în parcare

A bătut angajatul care monta "caracatiţe" în parcare
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Bărbatul, care se sustrăgea cercetărilor, fusese dat în consemn la frontieră, fiind depistat, pe 29 octombrie, pe aeroportul Otopeni, în timp ce încerca să părăsească țara, cu destinația Marea Britanie. ​Din cercetări, a reieșit că, pe 18 octombrie, în parcarea din fața Sălii Sporturilor din municipiul Galați, bărbatul ar fi coborât dintr-un autovehicul și, fără motiv, ar fi lovit cu pumnii și picioarele un angajat care monta dispozitive de blocare a roților la autoturismele pentru care nu era achitată taxa de parcare. ​După reținerea bărbatului și administrarea probatoriului, ținând cont de calitatea victimei, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată din lovire sau alte violențe în ultraj. ​Instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Citit 3332 ori Ultima modificare Marți, 02 Noiembrie 2021 00:45

5 comentarii

 • postat de marr
  Marți, 02 Noiembrie 2021 19:36
  86.124.206.***
  @un galatean - Bine zis :) . Bantuie pe strazi toate creaturile . Civilizatia pumnului - loveste si fugi . Dovada de mare vitejie ...si aiurea n'tren . Sa ti se nazareasca asa din senin !? Daca dintr-un pumn angajatu' ala murea , ca s-a mai vazut . Nu Avea stampila pe frunte pe viata !? O fi avut ranchiuna din trecut , o amintire cu vreo scumpete de caracatita . Daca a mai consumat si altceva in afara de alcool ... e clara treaba .
  3
  4
  Raportează
 • postat de facmistodeprosti
  Marți, 02 Noiembrie 2021 12:45
  86.124.120.***
  Ptr Revoltător : Nu prea te duce capul din ceea ce citesc. Ai bani să mergi cu mașina, dar nu ai 2 lei de parcare. Ia autobuzul. Pardon, nu ai bani nici de bilet. Mergi atunci pe jos. Faci piciorul frumos. E vina voastră că nu aveți bani să plătiți parcarea. Plătiți amenda atunci, deștepților!
  3
  5
  Raportează
 • postat de Dax
  Marți, 02 Noiembrie 2021 11:48
  89.39.81.***
  Vroia si el o caracatita , dar cu doua tentacule .. Acum ca a facut rost , sper ca e fericit .
  5
  11
  Raportează
 • postat de un galatean
  Marți, 02 Noiembrie 2021 10:07
  86.123.219.***
  Bombardierul smecher s-a dovedit a fi doar o pasarica fricoasa. A batut un om iar apoi a incercat sa fuga de raspunderea faptei. Pai 'suntem golani sau nu mai suntem'?
  Pentru prosti: plata parcarii se poate face si prin sms. Asa cum folositi smartphone -ul (dintre voi, doar telefonul este "smart") pentru Facebook si alte aplicatii similare, il puteti folosi si pentru plata parcarii.
  Tot pentru prosti: Vreti o tara ca afara, dar sa nu scoateti bani din buzunar. Asta nu se poate. Nu va convine, inapoi in satul de unde (pro)veniti.
  5
  18
  Raportează
 • postat de Revoltator
  Marți, 02 Noiembrie 2021 09:37
  5.13.220.***
  Sunteti niste hingheri nenorociti, am asistat cand o doamna deabia venise si cand sa coboare din masina, intrebata fiind de taxa de parcare, nedumerita fiind ca e cu plata, sa urcat din nou sa plece, in acel moment, un hingher sa pus in fata masinii iar un altu ii monta caracatita, revoltator, pucheanu nu mai are de unde mulge si inventeaza biruri peste biruri…200 lei amenda e ABERANT,lumea trudeste din greu pentru banii astia, nu ca el si acolitii, ghilositi din banii publici.
  9
  25
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.