La Biserica ”Sf. Mina”, ajutor pentru cei aflați în suferință
Foto: Arhiepiscopia "Dunării de Jos"

La Biserica ”Sf. Mina”, ajutor pentru cei aflați în suferință
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Biserica din cartierul gălăţean I.C. Frimu, al cărei protector este Sfântul Mare Mucenic Mina, și-a pomenit joi, 11 noiembrie, ocrotitorul spiritual, în prezenţa Înalt Prea Sfinţitului Părinte Arhiepiscop Casian, care, împreună cu un sobor de preoţi gălăţeni, a oficiat Sfânta Liturghie, la care au participat credincioşii din parohie şi din împrejurimi.

În cuvântul de învățătură, ÎPS Casian a vorbit despre ajutorul sfinţilor în viaţa noastă, mai ales atunci când suntem în suferinţe şi în încercări, transmiţând şi câteva sfaturi concrete pentru trăirea acestei vieţi în iubirea lui Hristos şi cea a semenilor noştri. După Sfânta Liturghie, toţi copiii veniţi la biserică au primit daruri din partea Părintelui Arhiepiscop.

În continuare, preoții slujitori la Biserica "Sf Mina" au oferit ajutoare bătrânilor din parohie cu situații materiale precare şi pacienţilor Spitalului Clinic pentru Copii ”Sf. Ioan” din municipiul Galaţi.

Astfel, preoții şi câţiva tineri voluntari au încărcat darurile achiziţionate şi pregătite special pentru copiii aflaţi la tratament în spital şi le-au predat acolo persoanelor desemnate.

Darurile oferite acestui spital de parohia gălăţeană cu prilejul hramului au fost în valoare de 10.000 lei şi au constat în obiecte vestimentare, încălţăminte, scutece pentru nou-născuţi, lapte praf, rechizite şcolare, jucării, produse de igienă, fructe, dulciuri, iconiţe și cărți de zidire sufletească.

Citit 1885 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Noiembrie 2021 00:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.