Violatorul de copii orfani a fost arestat

Violatorul de copii orfani a fost arestat
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

UPDATE, miercuri, 17 noiembrie 2021. Cei doi minori rezidenți ai unui centru de ocrotire din Galați nu au fost doar violați de un individ care i-a acostat în piață, ci și sechestrați, fiind eliberați de pompieri. Asta susțin anchetatorii, care zilele trecute l-au reținut pe cel despre care se presupune că i-ar fi acostat pe copiii cu vârste de 11 și 13 ani, aflați în grija statului, și i-ar fi molestat în propriul apartament, situat într-un bloc din cartierul Dunărea.

Polițiștii susțin că individul, pe nume Chelmu Marius Mădălin (32 ani), conform datelor publice afișate pe portalul instanțelor de judecată, i-ar fi dus în garsoniera sa pe minorii rezidenți la "Dumbrava minunată" în seara zilei de 14 noiembrie. Acolo le-ar fi oferit alcool și i-ar fi agresat sexual, iar a doua zi ar fi plecat de acasă și i-a încuiat în apartament. Copiii l-au sunat pe instructorul de la centrul de plasament și i-au spus că sunt închiși în casa unui bărbat și că nu pot pleca. "Poliția a fost sesizată de instructorul de serviciu al unei case de tip familial din municipiul Galați, cu privire la faptul că doi minori instituționalizați, de 11 și 13 ani, ar fi închiși în apartamentul unui bloc, de pe bulevardul Dunărea, din municipiul Galați, fără posibilitatea de a ieși. Polițiștii s-au deplasat imediat la adresa indicată, împreună cu un echipaj de pompieri, cei doi minori fiind extrași printr-o fereastră a apartamentului, cu ajutorul pompierilor", a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. Chelmu a fost reținut și prezentat instanței de judecată, care a emis mandat de arestare pe numele lui, pentru 30 de zile, pentru viol. Ancheta continuă în cazul lui, pentru că sunt suspiciuni că ar mai avea la activ și alte fapte de acest gen.


Minori dintr-un centru de plasament, acostați în piață și violați * Doi minori, rezidenți într-un centru de plasament din Galați, au fost agresați sexual de un individ pe care poliția l-a reținut de puțin timp. Copiii, în vârstă de 11 și, respectiv, 13 ani, ar fi instituționalizați în centrul "Dumbrava minunată" și obișnuiesc să cerșească în zona piețelor din Micro 19 și Micro 20. Așa l-ar fi cunoscut pe individul în vârstă de 32 de ani, care avea să le devină agresor. Bărbatul i-ar fi invitat la garsoniera sa, aflată într-un bloc din cartierul Dunărea, unde i-ar fi violat. Incidentul a ajuns la cunoștința poliției, care l-a reținut pe individ, sub acuzația de viol, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați urmând să ceară arestarea preventivă a acestuia. Cercetările continuă, deoarece, susțin surse din cadrul anchetei, există indicii că suspectul ar fi agresat sexual mai mulți minori.

Citit 4538 ori Ultima modificare Joi, 18 Noiembrie 2021 00:47

2 comentarii

 • postat de Iorgu
  Miercuri, 17 Noiembrie 2021 23:45
  193.159.96.***
  Abominabil!
  Pedepse drastice în tot lanțul evenimentelor. Violatorul, maximul de pedeapsă cu spor. Conducerea minunată a centrului, zburată pe loc și anchetată, plus un control de la minister. Direcția de care aparține, "renovată" complet, afară cu fosilele din conducere. Iar Marele vopsit de la conducere, să - și dea demisia. Asta ar fi dreptate.
  Nu o să vedeți așa ceva, nimănui nu-i pasă. Violatorul o să scape după câțiva ani, 3-4, cu rozeta ruptă, ce-i drept, dar cu o pedeapsă mult prea blândă. Centrul minunat v-a rămâne neschimbat. Direcția are o durere la bască. Marele vopsit rămâne fără niciun fir de păr clintit.
  Iar nefericiții copii rămân cu viitorul definitiv distrus.
  Sa ne fie rușine că nu-i putem proteja pe cei mai vulnerabili dintre noi.
  1
  7
  Raportează
 • postat de Antonescu I.
  Marți, 16 Noiembrie 2021 17:30
  89.137.231.***
  Trebuie de urgenta bagat la puscarie 20 ani, munca silnica si castrat acest pedofil deosebit de periculos si bolnav.
  0
  18
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.