Violatorul de copii orfani a fost arestat

Violatorul de copii orfani a fost arestat
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

UPDATE, miercuri, 17 noiembrie 2021. Cei doi minori rezidenți ai unui centru de ocrotire din Galați nu au fost doar violați de un individ care i-a acostat în piață, ci și sechestrați, fiind eliberați de pompieri. Asta susțin anchetatorii, care zilele trecute l-au reținut pe cel despre care se presupune că i-ar fi acostat pe copiii cu vârste de 11 și 13 ani, aflați în grija statului, și i-ar fi molestat în propriul apartament, situat într-un bloc din cartierul Dunărea.

Polițiștii susțin că individul, pe nume Chelmu Marius Mădălin (32 ani), conform datelor publice afișate pe portalul instanțelor de judecată, i-ar fi dus în garsoniera sa pe minorii rezidenți la "Dumbrava minunată" în seara zilei de 14 noiembrie. Acolo le-ar fi oferit alcool și i-ar fi agresat sexual, iar a doua zi ar fi plecat de acasă și i-a încuiat în apartament. Copiii l-au sunat pe instructorul de la centrul de plasament și i-au spus că sunt închiși în casa unui bărbat și că nu pot pleca. "Poliția a fost sesizată de instructorul de serviciu al unei case de tip familial din municipiul Galați, cu privire la faptul că doi minori instituționalizați, de 11 și 13 ani, ar fi închiși în apartamentul unui bloc, de pe bulevardul Dunărea, din municipiul Galați, fără posibilitatea de a ieși. Polițiștii s-au deplasat imediat la adresa indicată, împreună cu un echipaj de pompieri, cei doi minori fiind extrași printr-o fereastră a apartamentului, cu ajutorul pompierilor", a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. Chelmu a fost reținut și prezentat instanței de judecată, care a emis mandat de arestare pe numele lui, pentru 30 de zile, pentru viol. Ancheta continuă în cazul lui, pentru că sunt suspiciuni că ar mai avea la activ și alte fapte de acest gen.


Minori dintr-un centru de plasament, acostați în piață și violați * Doi minori, rezidenți într-un centru de plasament din Galați, au fost agresați sexual de un individ pe care poliția l-a reținut de puțin timp. Copiii, în vârstă de 11 și, respectiv, 13 ani, ar fi instituționalizați în centrul "Dumbrava minunată" și obișnuiesc să cerșească în zona piețelor din Micro 19 și Micro 20. Așa l-ar fi cunoscut pe individul în vârstă de 32 de ani, care avea să le devină agresor. Bărbatul i-ar fi invitat la garsoniera sa, aflată într-un bloc din cartierul Dunărea, unde i-ar fi violat. Incidentul a ajuns la cunoștința poliției, care l-a reținut pe individ, sub acuzația de viol, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați urmând să ceară arestarea preventivă a acestuia. Cercetările continuă, deoarece, susțin surse din cadrul anchetei, există indicii că suspectul ar fi agresat sexual mai mulți minori.

Citit 5017 ori Ultima modificare Joi, 18 Noiembrie 2021 00:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.