Avarie după avarie, la rețeaua de apă

Avarie după avarie, la rețeaua de apă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Conductele care formează rețeaua de alimentare cu apă din centrul orașului sunt pe ultima sută de metri din punct de vedere al capacității de funcționare! Vechi și extrem de degradate, țevile cedează de pe o zi pe alta, echipele de intervenție de la Apă Canal fiind nevoite să spargă strada în două zile de două ori, în două locuri diferite. Prima avarie s-a produs marți dimineață în dreptul blocului turn de la Parfumul Teilor, ceea ce a impus spargerea străzii pentru a putea remedia defecțiunea. Lucrarea a impus sistarea alimentării cu apă a consumatorilor de la blocuri și a celor aflați în perimetrul cuprins între Teatrul Dramatic și strada Nicolae Holban, pentru circa două ore. Numai că, în timpul intervenției, muncitorii au observat o altă avarie, la mai puțin de 50 de metri, aproape de clădirea care găzduiește grădinița de la Parfumul Teilor, astfel că, în cursul zilei de miercuri, a fost săpată o nouă groapă, pe sensul de circulație a troleibuzelor. ”S-a descoperit o nouă avarie, apărută din cauza vechimii și gradului avansat de degradare a conductelor. Se intervine pentru remedierea ei fără a mai fi necesară oprirea apei. Aceste conducte vor fi înlocuite prin viitorul program de reabilitare a rețelei de apă derulat de Primărie, dar până atunci e posibil să mai avem astfel de intervenții pentru menținerea în stare de funcționare a ceea ce avem”, a precizat Cornelia Arnăutu, purtător de cuvânt al SC Apă Canal Galați.

Citit 1476 ori Ultima modificare Joi, 25 Noiembrie 2021 01:08

1 comentariu

 • postat de Dani
  Joi, 25 Noiembrie 2021 15:21
  109.166.135.***
  Apa canal știe doar sa majoreze prețul, in rest nu face nimic
  0
  0
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro