Omorât de declaraţia de la proces

Omorât de declaraţia de la proces
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Din posibilă victimă a unei tentative de crimă, un sătean a devenit criminal cu acte în regulă * I-a luat viaţa martorului care nu a depus mărturie la proces în favoarea lui *

Fără judecată

Ura a dat pe dinafară, iar Ion Medeleanu, de 62 de ani, din Slobozia-Băneasa, comuna Negrileşti, a văzut negru înaintea ochilor.

Totul s-a petrecut sâmbătă, după ce consăteanul Gheorghe Costin se prezentase la Tribunal şi depusese mărturie împotriva lui Medeleanu.

Martor în procesul care stabilea dacă Medeleanu a fost sau nu victimă a unei tentative de omor, lui Costin nu i-a păsat că declaraţia lui ar putea să nu-i cadă bine „victimei”. Iar pedeapsa nu a întârziat să apară.

În arest

Conform declaraţiei Cristinei Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi, Gheorghe Costin, de 56 de ani, a fost văzut sâmbătă, la ora 13, în faţa casei sale din Slobozia Conachi de către Ion Medeleanu, fără ocupaţie şi cu antecedente penale.

În urma audierii nefavorabile lui Medeleanu, în procesul în care acesta din urmă figura ca victimă a unei tentative de omor, Costin îşi atrăsese antipatia consăteanului său.

„Costin a fost bătut de Medeleanu cu ranga până a murit, pe numele lui Medeleanu emiţându-se mandat de reţinere pe 24 de ore. El a fost prezentat luni Tribunalului Galaţi, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile”, a încheiat purtătorul de cuvânt.

Tragedia nu a putut fi prevenită de nimeni, iar Medeleanu s-a transformat deja din potenţială victimă a unei tentative de omor în ucigaş dovedit.

Citit 2531 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.