24 decembrie ar putea deveni sărbătoare legală

24 decembrie ar putea deveni sărbătoare legală
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

O iniţiativă depusă la Senat, la începutul acestui an, propune stabilirea zilei de 24 decembrie ca sărbătoare legală, în care nu se lucrează. Conform propunerii legislative, ziua de 24 decembrie este nelucrătoare în mai multe state din Uniunea Europeană, iar în multe țări este zi nebancară sau cu program redus în mai multe domenii de activitate. Dacă propunerea va fi adoptată, ajunul Crăciunului va fi inclus în lista liberelor legale, iar numărul zilelor libere legale acordate într-un an în România ar urca la 16.

Citit 2398 ori Ultima modificare Marți, 18 Ianuarie 2022 10:31

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro