Ionuţ Pucheanu: „Am avut şi noi proştii noştri şi încă îi mai avem”

Ionuţ Pucheanu: „Am avut şi noi proştii noştri şi încă îi mai avem”
Foto: ProLider FM
Evaluaţi acest articol
(38 voturi)

Declaraţia îi aparţine primarului municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, şi a fost făcută în direct la emisiunea „Ediţie Specială”, de la ProLider FM, la vederea unei imagini devenite virale pe reţelele de socializare. Este vorba despre un indicator amplasat pe trotuarul străzii Radu Negru, în aşa fel încât obstrucționează circulația pietonilor. Şi nu este singurul de acest fel, după cum am aflat de la Poliţia Locală.

Poliţiştii locali de la Serviciul Disciplina în Construcţii şi Afişajul Stradal au identificat, în cursul zilei de joi, 20 ianuarie 2022, două asemenea indicatoare, amplasate pe strada Radu Negru, pe segmentul cuprins între arterele Traian şi George Coşbuc. Au solicitat conducerii hipermarketului să prezinte documentele pe baza cărora le-au amplasat, în termen de 48 de ore. Amenda pentru amplasarea ilegală a unor asemenea indicatoare este cuprinsă între 1.000 și 100.000 de lei.

Revenind la reacţia primarului la vederea panoului, aceasta a fost pitorească: „Am avut şi noi proştii noştri şi îi mai avem. Am avut şi noi amplasate nişte panouri de genul acesta, dar am dispus demolarea lor instant. O fi fost pus pentru limbo. Posibil ca cei cu magazinul să organizeze un festival de limbo. Sau aş merge pe un nou slogan, Lidl te dă pe spate”, a spus, ironic, primarul Ionuţ Pucheanu. Acesta a solicitat fotografia pentru a face, la rândul său, verificări.

Citit 9093 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022 23:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.