Gălăţeanca Maria Hăulică, voce plină de sensibilitate la „Românii au talent” (VIDEO)
Foto: Pro TV

Gălăţeanca Maria Hăulică, voce plină de sensibilitate la „Românii au talent” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Vocea şi chitara gălăţencei Maria Hăulică s-au împletit în piesa „Nebun de alb”, pe scena „Românii au talent”, cucerind publicul şi juriul. Elevă la Liceul de Arte, Maria a fost înscrisă în concurs de profesorul ei de chitară, pentru că, în ciuda talentului său evident şi a emoţiei pe care o transmite din plin, are prea puţină încredere în sine.  

„Cea mai mare dorinţă a mea este: indiferent ce aş fi, să fiu un om bun şi să pot ajut şi pe restul. M-aş simţi împlinită maxim dacă aş avea succes pe partea de muzică pentru că este lucrul pe care îmi place cel mai mult să-l fac pe lumea asta. Sunt un om simplu  care iubeşte să cânte”, a povestit Maria, înainte de a urca pe scena „Românii au talent”.

Pentru că îi place foarte mult să ajute oamenii, şi-ar dori să urmeze Asistenţa medicală generală, la Medicină. Crescută de bunici, deoarece părinţii ei s-au despărţit pe când ea era doar un bebeluş, Maria a povestit despre copilăria ei: „Tata, din păcate, a fugit foarte mulți ani de mine. Am încercat să iau legătura cu el, dar adevărul dur m-a lovit în faţă în momentul în care mi-am dat seama că are o problemă cu alcoolul și că nu mă voi putea vreodată înțelege cu el. Am încercat să vorbesc cu el la telefon, mi-a zis de multe ori că nu sunt copilul lui, să nu îl mai caut și a fost dureros.

Mă simt rănită pentru că e tata, dar nu pot să zic că sufăr după ceva ce n-am avut vreodată. Mama a fost plecată și în străinătate să muncească pentru mine și am suferit mult după ea și de dorul ei, dar am avut-o acasă pe bunica, trup și suflet lângă mine în orice moment”, a povestit Maria.

Interpretarea ei minunată a stârnit atâta emoţie încât, la masa juriului, pe Andi Moisescu îl furnica pielea pe sub sacou, după cum a mărturisit. Aplauzele publicului, aprecierile şi încurajările juriului s-au revărsat asupra Mariei.

”Îmi amintesc de momentele în care n-aveam încredere în mine și în care mă interesa aproape tot ce credeau și spuneau oamenii din jurul meu și eu nu aș vrea să mai ajung niciodată înapoi în momentul ăla. Vine, din fericire, la unii mai târziu, la unii mai devreme, dar vine un moment în care te doare fix în dos de ce spun cei din jurul tău, mai puțin cei pe care îi iubeşti şi care te iubesc. Şi asta ar trebui să o ai în cap, şi o să vezi că la un moment dat în viață o să ajungi în punctul ăla”, i-a spus Dragoș Bucur.

”Să știi că în timp ce cântai ai părut un om care iubește muzica și nu s-a văzut nimic din ce ai povestit. Ceea ce important, că dai părerea că dai la o parte orice gând și orice obstacol care e între tine și visul tău. Cred că asta e cel mai important. Bravo!”, a lăudat-o Andra.

„Pentru mesajul pe care l-ai trimis multor oameni care s-au uitat la momentul tău de acasă, într-o vineri seara, ai patru de Da şi mergi în etapa viitoare”, a anunţat-o Mihai Bobonete.

Pe lângă succesul pe care îl merită pe scenă, Maria va fi, cu siguranţă, o sursă de inspiraţie pentru artiştii neîncrezători în forţele lor.

 

Citit 4345 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Martie 2022 16:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.