SURSE. Fostul preşedinte Traian Băsescu, spitalizat în străinătate

SURSE. Fostul preşedinte Traian Băsescu, spitalizat în străinătate
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

După ce a fost declarat colaborator al Securității de către Înalta Curte, fostul președinte al României, Traian Băsescu, ar fi ajuns la spital, anunţă Pro Tv.

Potrivit informațiilor prezentate de postul Realitatea Plus și confirmate de surse “Libertatea”, preluate de HotNews.ro, Traian Băsescu s-ar fi prezentat de urgență la spital cu probleme de inimă, iar medicii au decis că acesta „are nevoie de o intervenție care nu poate fi făcută în țară”, motiv pentru care ar fi fost transferat la un spital din Franța.

Digi 24 și Europa FM au transmis, însă, că fostul președinte ar fi fost spitalizat în Bruxelles. Asta scrie şi Pro Tv, conform căruia, aflat la Bruxelles, Băsescu ar fi suferit un atac de panică, iar surse politice susțin că ar fi fost dus de urgență la spital de către colaboratorii săi.

Pe de altă parte, conform Pro TV, membrii familiei Băsescu susţin că fostul şef de stat este bine și că s-ar afla în acest moment la Bruxelles, în apartamentul său.

În ceea ce priveşte decizia de colaborare cu Securitatea, singura reacţie a lui Traian Băsescu a fost o postare laconică pe pagina sa publică de Facebook: "Am luat nota de decizia ICCJ pe care nu o voi comenta public, asa cum am procedat de-a lungul intregului proces. Voi face demersurile legale la CEDO".

Citit 2747 ori Ultima modificare Duminică, 27 Martie 2022 20:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.