Gălățean arestat după ce și-a lovit fiica în cap cu ciocanul

Gălățean arestat după ce și-a lovit fiica în cap cu ciocanul
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Dramă într-o familie din Galați, în care un tată rămas văduv își creștea singur cei doi copii. Bărbatul a ajuns după gratii în urma unui incident care îl face pasibil de o pedeapsă cu închisoarea de cel puțin cinci ani. S-a întâmplat zilele trecute, în locuința familiei, din Micro 40, Remus Lefter lovind-o, cu un ciocan, pe fiica sa în vârstă de 10 ani. Lovitura în zona capului i-a cauzat fetiței un traumatism extrem de grav, ea fiind transportată inițial la Spitalul de Pediatrie din Galați, iar mai apoi la Spitalul de Neurochirurgie de la Iași.

Tatăl a fost reținut imedat, dub acuzația de tentativă de omor asupra unui membru al familiei și a fost audiat, anchetatorii încercând să afle ce anume l-a împins să comită acest gest. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați au decis să îl ducă în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Remus Letfer a încercat să convingă instanța să îi acorde control judiciar, însă magistrații i-au respins cererea și l-au trimis după gratii pentru următoarele 30 de zile.

Bărbatul mai are un fiu, în vârstă de 18 ani, care alături de sora sa, aflată acum în spital, era crescut de tatăl singur de patru ani, de când le-am murit mama. 

Citit 3820 ori Ultima modificare Luni, 25 Aprilie 2022 01:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.