Primăria Galați are de primit 15 milioane de lei de la ANAF

Primăria Galați are de primit 15 milioane de lei de la ANAF
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

„Suntem prima Primărie din România care câștigă un proces cu ANAF, cu Finanțele, pentru un TVA extrem de consistent. Sunt vreo 15 milioane de lei, TVA plătit pentru achiziția troleibuzelor, de acum trei - patru ani. De atunci ne judecăm. Noi am spus de la bun început că e cu taxare inversă, dar asta e, a trebuit să plătim la momentul respectiv. Acum am câștigat, deschidem cutia Pandorei și pentru restul municipalităților din România”, a anunțat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, în emisiunea „Ediție Specială” de la Pro Lider FM, catalogând reușita drept „minune”.

Potrivit declaraților edilului-șef, municipalitatea ar avea de primit 15 milioane de lei, plus alte sume accesorii, care încă nu s-au calculat. „Posibil să se dubleze efectiv suma”, a punctat Ionuț Pucheanu.

Întrebat în ce ar putea investi banii primarul a arătat către strada Domnească: „De 30 de milioane de lei, cel mai probabil cred că putem face strada Domnească”. Iar dacă ar rămâne bani, ar putea fi amenajată și parcarea subterană pe care primarul o plănuiește prin demolarea clădirii care adăpostește sediul PSD de vizavi de Primărie.

Citit 2210 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Aprilie 2022 16:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.