Un deținut periculos a evadat dintr-un spital din București

Un deținut periculos a evadat dintr-un spital din București
Spitalul "Bagdasar Arseni" (Foto: libertatea.ro)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un deţinut condamnat la 23 ani închisoare, pentru tâlhărie, a evadat din Spitalul "Bagdasar Arseni", unde era la internat pentru investigaţii medicale, fugarul fiind îmbrăcat în pantaloni scurţi şi halat alb, scrie Agerpres.

Penitenciarul Rahova a anunţat că, miercuri dimineaţă, deţinutul Adrian Constantin Dincă, de 32 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 23 de ani şi 10 luni, pentru tâlhărie calificată, clasat în regim de maximă siguranţă, a părăsit Spitalul "Bagdasar Arseni" din Bucureşti, unde se afla internat pentru investigaţii medicale.

La momentul evadării, deţinutul era îmbrăcat cu pantaloni scurţi de culoare bleumarin, tricou bleumarin, halat alb şi mască chirurgicală şi purta adidaşi de culoare neagră cu talpă albă.

Părăsirea de sub escortă fără autorizare este asimilată evadării şi se pedepseşte, conform prevederilor Articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani.

Penitenciarul anunţă că, pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză, oamenii pot apela la numărul unic de urgenţe 112 sau Penitenciarul Bucureşti - Rahova, la numerele de telefon: 021/420 0810, 0752.090.229.

Citit 1183 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Mai 2022 11:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.