Trafic deviat și o stație de autobuz suspendată

Trafic deviat și o stație de autobuz suspendată
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Potrivit Primăriei Galați, în perioada 12 – 17 mai 2022 se vor derula lucrări de asfaltare pentru strat de uzură (final) în interiorul Pieței Henri Mathias Berthelot, pe bulevardul Traian Vuia și bulevardul Henri Coandă, pe firul drept de deplasare dinspre strada 1 Decembrie 1918. 

Pentru desfășurarea lucrărilor este necesară devierea traficului rutier pe sens opus, începând din intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu strada Aurel Vlaicu, conform planșei.

„Menționăm că accesul către operatorul economic Kaufland se va face prin parcarea Shopping City Galați. Pentru aprovizionarea Kaufland, pe timpul nopții, se va circula pe ruta normală, dinspre Drumul de Centură, prin strada Traian Vuia și Henri Coandă.

Pe timpul executării lucrărilor, stația de autobuz „Micro 40" va fi suspendată, dar călătorii vor putea folosi stația „Aurel Vlaicu", amplasată înainte de intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu strada Aurel Vlaicu”, transmite Primăria.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, municipalitatea roagă conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită ce poate suporta modificări, în funcție de evoluția lucrărilor.

„Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru sau a dispozitivelor de semnalizare rutieră se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare”, avertizează municipalitatea.

Lucrările se derulează în cadrul proiectului de modernizare a axei Vuia - Coandă - Coșbuc.

CITIȚI ȘI: Exproprierile de pe „centura mică”, neaprobate din lipsă de cvorum

 

 

Citit 4047 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Mai 2022 14:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.