O nouă sancțiune usturătoare, aplicată de Protecția Consumatorului

O nouă sancțiune usturătoare, aplicată de Protecția Consumatorului
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Privați de mijloacele, sau mai bine zis, de mijlocul de transport auto, comisarii de la Protecția Consumatorului au făcut, miercuri, o nouă vizită de ”curtoazie”. De această dată, nevoiți de ”împrejurări”, aceștia s-au deplasat pe jos la un local din centrul Galațiului.

Conform comisarului-șef al CRPC Galați, Sorin Susanu, au fost descoperite deficiențe care puneau în pericol sănătatea consumatorilor, inclusiv excremente de șoareci, iar pentru abaterile constatate a fost aplicată o amendă de 30.000 lei și a fost oprită activitatea. De această dată, cei de la Protecția Consumatorului apreciază atitudinea constructivă a patronului care a înțeles greșelile, asumându-și remedierea acestora până la redeschidere.

Altfel, conform aceluiași Sorin Susanu, instituția pe care o coordonează ar putea rămâne în curând fără gaze și energie electrică, fiind primite avizele de debranșare în acest sens. Bine că vara bate la ușă...

Reamintim că identitatea agenților economici sancționați nu poate fi făcută publică de către Protecția Consumatorului, atâta vreme cât aceștia pot contesta în instanță măsurile dispuse și pot invoca, totodată, prejudicierea imaginii companiei.

Citit 4220 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Mai 2022 16:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.