O nouă sancțiune usturătoare, aplicată de Protecția Consumatorului

O nouă sancțiune usturătoare, aplicată de Protecția Consumatorului
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Privați de mijloacele, sau mai bine zis, de mijlocul de transport auto, comisarii de la Protecția Consumatorului au făcut, miercuri, o nouă vizită de ”curtoazie”. De această dată, nevoiți de ”împrejurări”, aceștia s-au deplasat pe jos la un local din centrul Galațiului.
Conform comisarului-șef al CRPC Galați, Sorin Susanu, au fost descoperite deficiențe care puneau în pericol sănătatea consumatorilor, inclusiv excremente de șoareci, iar pentru abaterile constatate a fost aplicată o amendă de 30.000 lei și a fost oprită activitatea. De această dată, cei de la Protecția Consumatorului apreciază atitudinea constructivă a patronului care a înțeles greșelile, asumându-și remedierea acestora până la redeschidere.
Altfel, conform aceluiași Sorin Susanu, instituția pe care o coordonează ar putea rămâne în curând fără gaze și energie electrică, fiind primite avizele de debranșare în acest sens. Bine că vara bate la ușă...

Reamintim că identitatea agenților economici sancționați nu poate fi făcută publică de către Protecția Consumatorului, atâta vreme cât aceștia pot contesta în instanță măsurile dispuse și pot invoca, totodată, prejudicierea imaginii companiei.

Citit 3739 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Mai 2022 16:46

2 comentarii

 • postat de Dax
  Miercuri, 11 Mai 2022 20:56
  89.39.81.***
  Intr-o tara in care infractorii TREBUIE ANUNTATI ca vine politia in control, la ce ne mai asteptam ? Normal ca poti fi dat in judecata de infractor ca de ce l-ai luat la bani marunti. E o cretinologie imensa la mijloc si o bataie de joc la adresa justitiei care a inceput cu nenorocitul ala de Toader care a reusit sa o dea afara pe Kovesi.
  0
  3
  Raportează
 • postat de Suzanaopc
  Miercuri, 11 Mai 2022 17:19
  95.77.107.***
  Doar intreb, nu gandesc?!
  Cum poate fi contestat in instanta un control care identifica si documenteaza foto film deficiente gen gandaci, excremente de soareci ce indica prezenta lor cel putin noaptea, pete de rugina etc.
  Oare domnii administratori si familiile sau prietenii lor accepta sa aiba astfel de probleme si acasa, sau in casele de vacanta cumparate sau construite prin evaziune si punere in pericol a sanatatii semenilor?!
  Le uram domnilor administratori sa aiba parte de ce ne ofera, atat ei cat si familiile si prietenii lor, sau organismele care-i protejeaza! Istoria spune ca "orice nas isi are nasul"!
  0
  23
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.