Peste 800 de posturi, la Bursa locurilor de muncă

Peste 800 de posturi, la Bursa locurilor de muncă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Numărul firmelor care vor participa la Bursa locurilor de muncă de vineri, 20 mai, crește de la o zi la alta, la fel ca și numărul posturilor oferite. Până miercuri la prânz, cu două zile înainte de eveniment, 31 de firme își confirmaseră participarea la bursa din municipiul Galați (din holul Universității "Dunărea de Jos"), cu 786 de locuri, și alte 14 anunțaseră că participă la evenimentul din Tecuci (de la sediul ALOFM din localitate), cu 106 locuri de muncă oferite.

Printre angajatorii care vor veni la bursă se numără Liberty, Damen, Yazaki, Metro Cash&Carry, Lacon Electronic și Mar-Ina Prodprest. Printre ofertele cele mai consistente se găsesc cele de la Yazaki (150 de locuri pentru confecționeri cabluri și necalificați asamblare piese), Damen Workforce (80 de sudori, lăcătuși, tubulatori și lăcătuși-montatori), Liberty (80 de electricieni, strungari, sudori, ingineri, ofițeri IT și specialiști SSM), Pavmir Agro (82 de posturi, în construcții civile și industriale) și Metaldizainer (35 de locuri, în construcții metalice).

Numărul locurilor de muncă oferite la bursa de vineri va fi substanțial mai mare decât cel din ofertele zilnice publicate de AJOFM. De exemplu, miercuri, la AJOFM Galați erau înregistrate oficial 178 de "joburi", în timp ce la bursă sunt confirmate deja de patru ori mai multe. Iar numărătoarea continuă.

Vor fi oferite și locuri de muncă pentru meserii sau ocupații care se regăsesc mai rar, sau chiar deloc, în ofertele zilnice. De exemplu, vineri, gălățenii interesați vor putea aplica pentru posturi de operator CNC (mașini cu comandă numerică), inginer geodez, operator roboți industriali, manager proiect, IT Security Officer, programator, tehnician mentenanță mecanică sau chiar frământător acadele.

Bursa generală a locurilor de muncă, prima după lockdown-ul de doi ani cauzat de pandemie, se va desfășura vineri, 20 mai, începând cu ora 8,45, simultan în Galați și Tecuci.

Citit 2095 ori Ultima modificare Joi, 19 Mai 2022 00:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.