UPDATE. Nu se oprește apa pentru consumatorii din Port

UPDATE. Nu se oprește apa pentru consumatorii din Port
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

UPDATE. Reprezentanții Apă Canal au comunicat, la ora 12,15, că în urma avariei la conducta magistrală de pe Faleză, nu va fi necesară întreruperea furnizării apei pentru consumatorii din zona Port.

„S-a eliminat pierderea de apă. S-a lucrat în presiune, fără a afecta alimentarea cu apă a populației. Continuăm lucrările de remediere și aducere la cotă a terenului în zona de intervenție”, au precizat reprezentanții Apă Canal.

Cristinel Luca


Avarie la conducta magistrală de pe Faleza Superioară. Gălăţenii din zona Port ar putea rămâne fără apă * Apă Canal anunţă într-o postare pe pagina sa publică de Facebook că, în această dimineața de 25 mai 2022, a survenit o avarie pe conducta magistrală Dn600mm din bulevardul Marea Unire (amplasată pe axul străzii), în dreptul parcului Viva.

“Personalul Apă Canal Galați va interveni în regim de urgență pentru remediere. Funcție de evoluția operațiunilor specifice de ridicare a avariei, în cazul în care nu se va putea interveni cu conducta în presiune și va fi necesară oprirea apei, vom afecta alimentarea cu apă a consumatorilor din zona Port.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create participanţilor la trafic în zona avariei. Mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea acestora într-un interval cât mai scurt de timp”, transmite operatorul regional de apă şi canalizare.

Anca Melinte

Citit 2626 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Mai 2022 13:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.