Donează sânge și distrează-te gratuit la Neversea! Campanie pentru salvarea de vieți

Donează sânge și distrează-te gratuit la Neversea! Campanie pentru salvarea de vieți
Festivalul Neversea
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Blood Network, cea mai longevivă campanie națională de donare de sânge, se extinde, anul acesta, și în județul Galați. De Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, marcată anual pe 14 iunie, gălățenii care vor să salveze vieți pot dona sânge la Centrul Regional de Transfuzie (CRTS) Galați și primesc un abonament gratuit la festivalul Neversea.

Campania Blood Network a fost inițiată de organizatorii festivalurilor Untold și Neversea. În 2022, campania se desfășoară în 12 orașe. Pe lângă donarea de sânge din centrele fixe din țară, oamenii merg cu miile să doneze, în fiecare weekend, și la caravanele mobile.

"Donatorii care vor să facă fapte bune sunt așteptați pe 14 și 15 iunie, între orele 7,30 și 13,30, la centrele fixe de donare de sânge din București, Constanța și Galați. Eroii vor fi răsplătiți cu distracție, cu cele mai frumoase amintiri de vară și cu răsărituri de neuitat la malul mării, la cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa - Neversea. Organizatorii oferă fiecărui donator un abonament gratuit la Neversea, valabil pentru toate cele patru zile și patru nopți de festival", se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Campania Blood Network a mobilizat, în cele șapte ediții desfășurate până acum, peste 18.000 de oameni să doneze la caravanele mobile de donare de sânge și la centrele de transfuzii din întreaga țară. În 2021, s-au recoltat 1.209 litri de sânge, de la 2.687 de donatori, iar 3.627 de vieți au fost salvate. Campania Blood Network se realizează cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma "Și Eu Donez" și cu ajutorul Institutului Național de Transfuzii Sanguine.

Ce artiști vezi, vara asta, la Neversea

Neversea este cel mai mare festival de muzică din Europa organizat pe o plajă. Aflat la cea de-a patra ediție, Neversea 2022 aduce la Constanța, între 7 și 10 iulie, peste 150 de artiști români și internaționali. Pe scenele festivalului Neversea 2022 vor urca artiști precum: Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Don Diablo, Alesso, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Ummet Ozcan, Tujamo, Nicky Romero, Nervo, Quintino, Parov Stelar și mulți alții.

Unde este situat Centrul de Transfuzii

Citit 3630 ori Ultima modificare Marți, 14 Iunie 2022 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.