Acţiune de ecologizare la Galaţi, cu punct de plecare Faleza Inferioară a Dunării

Acţiune de ecologizare la Galaţi, cu punct de plecare Faleza Inferioară a Dunării
Sursa foto: Facebook/Asociaţia Pro Natura
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Dacă vă doriţi să faceţi ceva concret pentru protecţia mediului înconjurător, eventual să implicaţi şi copii abia intraţi în vacanţă, aveţi ocazia să participaţi la o acţiune folositoare şi educativă.

Asociaţia Pro Natura Galaţi organizează marţi, 21 iunie 2022, potrivit unui anunţ pe reţelele de socializare, o activitate comună de ecologizare (A.T1.1 - D.T1.1.1) cu BeEco Bsb1107. 

Scopul organizării acestei activități este de a realiza importanța protejării mediului și de a semnala potențialele efecte negative ale deșeurilor în viaţa comunității locale.

Organizatorul va asigura logistica necesară: mănuși, saci de gunoi biodegradabili, tricouri, șepci, apă și gustare.

Înregistrarea participanţilor se va face între orele 9,00 şi 9,30, apoi va urma un instructaj de jumătate de oră, după care, de la ora 10,00, se va face ecologizarea. 

Punctul de întâlnire este pe Faleza Inferioară a Dunării - în dreptul Restaurantului Captain Jack, iar pentru detalii suplimentare organizatorii aşteaptă să fie contactați la telefon 0748209450 sau pe e-mail, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 3382 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Iunie 2022 14:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.