Acţiune de ecologizare la Galaţi, cu punct de plecare Faleza Inferioară a Dunării

Acţiune de ecologizare la Galaţi, cu punct de plecare Faleza Inferioară a Dunării
Sursa foto: Facebook/Asociaţia Pro Natura
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Dacă vă doriţi să faceţi ceva concret pentru protecţia mediului înconjurător, eventual să implicaţi şi copii abia intraţi în vacanţă, aveţi ocazia să participaţi la o acţiune folositoare şi educativă.

Asociaţia Pro Natura Galaţi organizează marţi, 21 iunie 2022, potrivit unui anunţ pe reţelele de socializare, o activitate comună de ecologizare (A.T1.1 - D.T1.1.1) cu BeEco Bsb1107. 

Scopul organizării acestei activități este de a realiza importanța protejării mediului și de a semnala potențialele efecte negative ale deșeurilor în viaţa comunității locale.

Organizatorul va asigura logistica necesară: mănuși, saci de gunoi biodegradabili, tricouri, șepci, apă și gustare.

Înregistrarea participanţilor se va face între orele 9,00 şi 9,30, apoi va urma un instructaj de jumătate de oră, după care, de la ora 10,00, se va face ecologizarea. 

Punctul de întâlnire este pe Faleza Inferioară a Dunării - în dreptul Restaurantului Captain Jack, iar pentru detalii suplimentare organizatorii aşteaptă să fie contactați la telefon 0748209450 sau pe e-mail, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 2909 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Iunie 2022 14:40

3 comentarii

 • postat de Miruna
  Duminică, 19 Iunie 2022 18:17
  5.13.134.***
  Păcat de ce a devenit, în ce a fost pervertit liberalismul cât și societatea în general...

  G0lăn!a nicidecum nu este "opinie politică" sau "un drept democratic" cum încercau unii să justifice vandalismu "din străduri"...

  Dar, așa cum educi popvlația/societatea, așa o ai...demnă/normală/civilizată sau g0lănească/pervertită.
  0
  2
  Raportează
 • postat de Miruna
  Duminică, 19 Iunie 2022 18:13
  5.13.134.***
  Cu elevi, copii...nu-i așa? Și restul de gușați/gealați/burtoși/ceafă-lată ioc...

  Dar când îi vedem și pă-i la costum?, coborând din jilțurile administrației cu curățind cartierele de toate mizer!ile/dughenele împuțite m!zerabile???

  "opinie politică"

  P.S.: Apropo... vietățile s!nistre ar0gante de la "NOUL?" PDL(PNL) deblocatau lucrările centura Galațiului??? Sau continuă cu n3 s! Mtirea lor să blocheze proiectul și să-i țină pe gălățenii cu familiilece locuiesc în proximitatea centurii, într-o m!zerie de nedescris??? Ăștia nu mai sunt liberali, nu mai au pic de liberalism/patriotism/umanitate... Afară cu ei... nu-și merită posturile/funcțiile gras remunerate pe care ăi de la "NOUL?" PDL(PNL) le-au primit prin voturile celor pe care ăștia politicheni ar0ganti/!gn0ranti le-au dobândit. Marș afară cu liberalii pedelizați/băsificați în cuget și-n n s! Mțiri...Cetățenii nu i-au votat/ales ca ei liberalii să-și bată joc de ei/cetățenii. Am ajuns să-mi fie scârbă că am putut vota/susține asemenea vietăți s!nistre !numane de la "NOUL?" PDL(PNL).

  "opinie politică"
  0
  3
  Raportează
 • postat de paloma
  Duminică, 19 Iunie 2022 01:10
  5.13.235.***
  Degeaba, in doua zile va fi la fel !!! Bancile de pe Faleza superioara sunt pline de coji de seminte, pahare de cafea si doze de bere...Primarul betonel ar face bine sa puna niste camere de supraveghere ca ciocoflendarii care inevitabil coboara din Audi/ BMW/Porche sa fie sanctionati drastic !!!
  2
  20
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.