Paul Florea şi Liviu Grădinaru, restructuraţi

Paul Florea şi Liviu Grădinaru, restructuraţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Liviu Grădinaru (FOTO 1) şi-a pierdut aseară funcţia de subsecretar de stat pentru comunităţile locale în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor *

Dacă secretarul de stat Mihai Capră şi-a păstrat postul în Ministerul Administraţiei, nu acelaşi lucru se poate spune despre democrat-liberalul gălăţean Liviu Grădinaru.

Decizia de eliberare din funcţie a lui Grădinaru a fost semnată de către premierul Emil Boc în cadrul programului de restructurări în administraţie. Cu o experienţă anterioară de patru ani în MAI, Grădinaru a fost numit în octombrie 2009 ca secretar de stat la Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Din ianuarie 2006 şi până în 2009 a fost iniţial consilier (zece luni), iar ulterior,  director în diverse servicii (pentru servicii de interes general, investiţii şi dezvoltare locală).

Liderul PDL Galaţi, Mircea Toader, ne-a declarat, însă, că judeţul nostru nu-şi va pierde omul din Guvern. Grădinaru va rămâne director general în cadrul aceluiaşi minister alături de cel care a rămas secretar de stat, Mihai Capră.

Tot aseară, Guvernul Boc a decis şi reducerea la jumătate a numărului de subprefecţi. După cum anticipam în ziarul de ieri, Paul Florea, propus de PDL, a fost cel eliberat din funcţie. Potrivit deputatului Mircea Toader, cel care va rămâne subprefect al judeţului Galaţi este Daniel Ovidiu Tudorache.

Emil Boc a precizat că funcţiile de subprefect vor fi desfiinţate fără ca persoanele care le ocupau să fie mutate în posturi de inspectori guvernamentali. În consecinţă, Paul Florea (FOTO 2) pierde această opţiune.

Citit 4373 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.