Doru Geru – noul adjunct de la Poliţia Galaţi

Doru Geru – noul adjunct de la Poliţia Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Noul adjunct are 42 de ani şi are o vechime de 18 ani în Poliţia Galaţi *

„În urma concursului susţinut pentru ocuparea postului vacant, comisarul-şef Doru Geru a fost numit pe 7 iulie în funcţia de adjunct al inspectorului-şef al Poliţiei Galaţi”, a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Venind la o lună distanţă după pensionarea fostului adjunct, Sterian Ioan, numirea îl aduce în prim plan pe fostul şef al Serviciului Supravegheri Operative şi Investigaţii din cadrul Poliţiei Galaţi, post ocupat de Doru Geru timp de şapte ani.

Călit în judeţ

Noul adjunct are 42 de ani, este divorţat şi este tatăl unui copil. A urmat cursurile a două facultăţi – de Mecanică, între 1988 şi 1992, la Galaţi, şi de Drept, în cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Bucureşti, între 1993 şi 1998.

Şi-a început activitatea în cadrul Poliţiei Galaţi în anul 1992, când, timp de un an a fost adjunct al şefului de post din Piscu. Din 1993 până în 1998 a fost agent de ordine publică la Poliţia Municipiului.

Pe rând, a fost ofiţer cercetări penale, şef compartiment cercetări penale Târgu Bujor, şef Birou Comunal Ordine şi Siguranţă Publică, Pechea, consilier juridic, IPJ Galaţi şi împuternicit Şef Serviciu Ordine şi Siguranţă Publică, IPJ Galaţi.

Citit 2763 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.