O nouă rundă de concurs pentru directori de şcoli

O nouă rundă de concurs pentru directori de şcoli
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Inspectoratul Școlar Județean Galați organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea iunie-octombrie 2022, conform Ordinului nr. 4098/23.06.2022. Pentru anul școlar 2022-2023, conducerea ISJ anunţă că sunt vacante 38 de funcții de director și 18 de director-adjunct. Publicarea lor se face pe 27 iunie (pe site-ul ISJ şi pe www.viata-libera.ro). Înscrierile se fac în perioada 28 iunie - 17 iulie. Afişarea listei finale a candidaţilor (după evaluarea şi completarea eventualelor erori din dosare) se va face pe 28 iulie, iar pe 29 iulie se vor stabili centrele de examen. 

Proba scrisă va avea loc pe 8 septembrie, iar corectarea se va face în prezenţa candidatului, prin urmare, rezultatele se vor afla în aceeaşi zi. Contestaţiile se depun pe 8 şi 9 septembrie, iar notele finale la proba scrisă vor fi aflate pe 13 septembrie. Interviurile se vor desfăşura între 22 şi 29 septembrie, iar afişarea rezultatelor finale este programată pe 30 septembrie. Pe 3 octombrie, candidaţii vor alege postul pe care şi-l doresc în conformitate cu opţiunile exprimate.

Printre posturile de directori scoase la concurs se numără şase grădiniţe din Galaţi şi Seminarul Teologic "Sf. Ap. Andrei", iar printre cele de director-adjunct sunt şase şcoli din Galaţi, dar şi Colegiul "Cuza", Liceul de Artă, "Dunărea", Seminarul Teologic şi Liceul "Mircea Eliade".

Citit 1044 ori Ultima modificare Duminică, 26 Iunie 2022 20:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.