Luni și marți, demolări controlate pe platforma combinatului siderurgic

Luni și marți, demolări controlate pe platforma combinatului siderurgic
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Combinatul Liberty Galați anunță că, în perioada 27 – 28 iunie, între orele 17.00 – 20.00, se vor derula noi acțiuni de demolare controlată pe platforma siderurgică.

”Lucrările de demolare controlată au fost atent planificate și sunt executate de o echipă de specialiști, iar autoritățile de specialitate au fost informate. Din motive de siguranță, zona în care au loc operațiunile va fi securizată cu câteva ore înainte și după acestea. Dorim să ne prezentăm scuzele pentru eventualele neplăceri create”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Lucrările au ca scop pregătirea platformei industriale pentru planurile de transformare Greensteel, precizează compania.

Citit 2954 ori Ultima modificare Luni, 27 Iunie 2022 12:50

1 comentariu

 • postat de Meșterul Manole
  Luni, 27 Iunie 2022 14:12
  5.14.144.***
  Mare atenție recomand celor care demolează, că-i posibil s-o găsească pe fosta mea consoartă, Ana și nu știu unde aș mai putea să o zidesc, deși patronul actual tot declară că are în plan construirea de capacități noi ,,prietenoase cu mediul". Chiar crede actuala conducere a Liberty Galați, glumele patronului privind investițiile viitoare? Cu siguranță cu toate că am câteva secole de existență, eu unul sigur nu mai apuc să le văd. Sau poate vor pune gazon și atunci lucrurile se schimbă.
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.