La 70 de ani, Vladimir Putin ar urma să devină din nou tată

La 70 de ani, Vladimir Putin ar urma să devină din nou tată
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Președintele rus Vladimir Putin urmează să devină din nou tată, relatează HotNews.ro, citând nzherald.co.nz. Conform jurnaliștilor, presupusa sa iubită, fosta gimnastă Alina Kabaeva, este însărcinată și ar urma să dea naștere unei fetițe, în condițiile în care liderul rus va împlini, în octombrie 70 de ani.

Conform Pro Tv, Alina Kabaeva este una din cele mai laureate sportive din istoria gimnasticii ritmice, cu două medalii olimpice, 14 la campionatele mondiale și 21 la europene. Ea a fost descrisă drept „cea mai flexibilă femeie din Rusia” și a pozat odată nud, înfășurată doar într-o blană, într-o revistă pentru bărbați. În 2008, ziarul „Moskovsky Korespondent” a scris că Putin a divorțat și ar urma să se însoare cu Kabaeva. Informația fost negată de Kremlin și ziarul a fost închis. Dar speculațiile au continuat cu numeroase presupuneri că au mai mulți copii și chiar că s-ar fi cununat în cadrul unei ceremonii ortodoxe private.

Kabaeva a fost o membră pro-Kremlin a parlamentului timp de opt ani, iar în 2014 a fost numită la conducerea grupului de stat National Media, cu un salariu anual de 10 milioane de dolari. În ciuda acestor poziții importante, a fost rar văzută în public în ultimii ani. Însă există numeroase speculații că ar avea o familie secretă cu Vladimir Putin. Kabaeva a negat în iulie 2013 că ar avea copii, deși circulau informații că ar fi născut o fetiță într-un spital pentru elite din St. Anna, Ticino, Elveția.

Se presupune că Alina are patru copii cu liderul rus. Vladimir Putin nu a confirmat niciodată câți copii are, însă cele mai cunoscute sunt fiicele sale din căsătoria cu Lyudmila Ocheretnaya: femeia de afaceri Maria Vorotsova (37 de ani) și fosta dansatoare Katerina Tikhonova (35 de ani). Putin și Șkrebneva au fost căsătoriți timp de 30 de ani până la divorțul lor din 2013. Fiica Maria s-a născut la Leningrad în 1985, iar Katrina în Germania în 1986, pe când Putin lucra la KGB. 

„Am o viață privată în care nu permit amestecul. Trebuie respectată. Am reacționat mereu negativ la cei care-și vâră nasurile curioase și fanteziile erotice în viața altora”, ar fi declarat Putin mai demult.

Citit 1497 ori Ultima modificare Luni, 11 Iulie 2022 11:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.